Om mig

Person som knyter sina skor.

En erfaren PT med passion för kost och träning

Jag heter Gino Hashim och min resa började redan i barndomen när jag insåg att man inte uppnår framgång genom att bara tänka eller ta genvägar. Riktig framgång kräver action. Det kräver både uppoffring och svåra handlingar, och ju tuffare utmaningar jag gick igenom, desto starkare och enklare nådde jag resultat. Jag har idrottat hela mitt liv inom olika sporter innan jag landade i mitt stora intresse för kost och träning.

Varför jag inte blev en traditionell PT

Det enkla svaret får du genom en Google-sökning. Ett flertal studier visar att runt 80 % av alla som går på en diet återfaller förr eller senare till sin ursprungsvikt även fast de uppnått goda resultat med hjälp av experter och privata tränare. Så frågan är varför resultatet är så dåligt fast människor har tillgång till alla verktyg? Och trots att träningsbranschen omsätter miljardbelopp årligen?

Det enkla - men likväl svåra - svaret är att det finns för mycket onödig information, dålig kunskap och orealistiska resultat därute. Det, i kombination med låg mental styrka hos människor, har skapat en träningsindustri som tjänar miljarder på människors okunskap. Jag vill vara en motvikt till detta. Genom mina PT-tjänster har jag utvecklat vad det innebär att bygga upp en träningslivstil som är anpassad och hållbar för just dig. Personlig träning som utifrån dina förutsättningar skapar maximala resultat på lång sikt.

Från Tumba Fight Club till personlig tränare online

Jag har varit tränare sedan 2020 då jag startade upp en kampsportsklubb. Målet var att visa en annan slags träning som är rolig, familjär och som verkligen skiljer från att träna ensam på gymmet. Detta har gett mig en helt annan uppfattning och förståelse för den mentala delen av träningen, vilket jag aldrig hade kunnat få genom vanlig privatträning. Efter de fantastiska resultat som mina medlemmar uppnått har jag nu valt att expandera min verksamhet för att kunna hjälpa fler människor genom onlinecoachning.

Tumba fight club logga