PT Online / Personlig Träning

En man lyfter ett par hantlar.

Vad innebär det att ha en PT online?

Att ha en personlig tränare online innebär att du får tillgång till otroligt mycket kunskap och information som kommer att vara anpassad till dig på ett enkelt och strukturerat sätt. Genom min erfarenhet som online-PT, kampsporttränare, personlig tränare och kostrådsgivare ser jag till att du lär dig och får full förståelse för din träning och kost. Förutom fysisk utveckling så kommer en stor del av online-coachningen vara fokuserad på den mentala styrkan och disciplinen - mina starkaste sidor som PT online.

I träningsbiblioteket finns träningsvideor med övningar för alla muskeldelar i kroppen. Där går vi tillsammans igenom övning för övning och tack vare att teorin är så detaljerad kommer det att kännas som traditionell privat träning. Du kommer bli självgående i träningstekniken och med tiden lär du dig även hur du progressivt kan utveckla din styrka.

Kosten följer vi upp som en utbildning där du lär dig varför och hur du ska äta för att uppnå ditt mål. Du kommer samtidigt att kunna anpassa din kost utifrån dig själv genom konsultationer med mig och den kunskap du får.

För att fullborda online-coachningen behöver vi jobba på den mentala och disciplinerade delen. Den kommer vi följa upp på veckoavstämningen vi har tillsammans.

Om du anlitar mig ser jag till att vi optimerar din träning, hälsa och glädje till en livsstil som du är nöjd med!

Vad innebär det att ha en personlig tränare?

Genom att ha en personlig tränare så kommer du att få den absolut bästa möjligheten att lära dig och utvecklas inom din träning. När vi träffas fysiskt har du mig vid din sida och vi kan gå igenom den viktiga tekniken som behövs när du tränar på gymmet. Du kommer även få högre träningsmotivation genom att ha tillgång till mig som din PT eftersom jag peppar dig att pusha dina gränser. Dessutom finns jag där för att rätta till alla små detaljer som man annars kan göra fel på när man tränar på egen hand.